Serabut ...


Ishh ... esok pagi nak exam malam ni aku bleh online lagi ni .. tgk tu siap letak entri blog lagi .. apa tak kena dgn aku ni yer ???

dah ngadap buku, dah baca buku, tinggal tak rebus jer minum jer lagi ... tapi apsal mcm aku rasa byk lagi yang aku tak baca. maybe ni ler akibatnya lama tak ngadap buku dan lama tak pernah sit utk apa2 exam. Rasa mcm preparation tak cukup, tapi mcm dah baca dah .. tapi .... ntah ler .. blur aku.

Rehat jap, turun beli burger, lepas makan jap lagi sambung ngadap buku. Mcm masa duk study aritu la rasanya, tp time study dulu dgn geng2 di UPM, sampai tak balik rumah hehe ... rindu geng2 Exec UPM yang makan sama, study sama, tidor sama2 dlm kelas time lecturer ngajar wakakaka ... tu ler penangan mahasitua belajar hehe .. tp Alhamdulillah semua dpt genggam segulung Ijazah.

Saja jer letak ayat nostalgia supaya naik sikit semangat nak baca buku jap lagi hehehe ...

2 Response to Serabut ...

  1. Unknown says:

    good luck!=)

  2. tengkiu :)

Related Posts with Thumbnails