Sebuah Teratak Sunyi ... menanti tiba inspirasi.


Teratak blog aku ni dah lama sunyi, jarang posting dari tuannya digubah pada dadanya .. Harini seorang rakan bertanya, tak ada ke survey bufet ramadhan, yang ada dalam list ni pun list yang tahun lepas. 

Sejak pemergian ayahanda tersayang aku mcm takde inspirasi untuk mengomel di dalam blog ni. Tapi pertanyaan mudah dari rakan ku tadi membuatkan aku terdetik satu idea untuk kembali ke blog ini dgn idea untuk terus berblog lg selepas ini. 

Harap-harap apa yang aku fikirkan sekarang  ni dapat aku realisasikan ke dalam blog aku ini dalam masa terdekat ini dan masa-masa akan datang untuk kelangsungan kemerapuan aku di dunia maya ni.

Adiosss


1 Response to Sebuah Teratak Sunyi ... menanti tiba inspirasi.

  1. Very nice.
    birthday sms

Related Posts with Thumbnails